top of page
International Clients - Sverige

San Diego-baserade IDP Patent Services erbjuder kostnadseffektiv patentering i USA med fokus på hög kvalitet. Ring oss idag på +1 858-207-4878 för en kostnadsfri konsultation!

 

Vi arbetar med kunder över hela USA, liksom internationella kunder som söker patentskydd i USA. Vi kan arbeta med din lokala patentombud eller direkt. Alla våra tjänster tillhandahålls i fasta eller utjämnade avgift grund för att ge kostnadseffektivt patentsystem och IP-skydd för våra kunder. Vi fokuserar på oberoende uppfinnare, nystartade företag, små och medelstora företag i behov av patent i USA.

 

Vi är fokuserade på att leverera högkvalitativa produkter till rimliga priser för att patentansökningar i USA, inklusive värde paket som täcker 4-10 patentansökningar. Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation, vilket inkluderar en grundläggande patententerbarhedsanalyse. En typisk, medel-komplexitet icke provisorisk patentansökan programvara med upp till 10 Specifikation sidor, 3 diagram och 15 påståenden är $ 2975 + state anklagelser om USD 800

 

Det erbjuder också IDP Innovation Consulting en rad tjänster i att starta företag i USA, innovationsstrategin, teknik planering, affärsutveckling och allmän teknisk förvaltning.

 

 

Är det dyrt att söka patent i USA? Vad är kostnaden för patentering i USA?

Den genomsnittliga kostnaden för att söka ett mjukvarupatent i USA (medelhög komplexitet) med en traditionell patentombud eller patentombud advokatbyrå är mellan $ 7000 till $ 9000, och kan vara betydligt högre. Användningen av teknik och effektiva arbetsprocesser, och på grund av vårt fokus på värdebaserad tillväxt, erbjuder IDP patent tjänster av hög kvalitet och verkligen prisvärda tjänster patent på ca 50% av kostnaden för en traditionell patentombud. Se vår lista här.

 

Vilken är den totala kostnaden för att få ett patent i USA? Hur mycket kostar ett patent i USA?

Den typiska totala kostnaden för att få ett patent i USA, vilket inkluderar patentansökan och skriftligt förfarande med med US Patent and Trademark Office, USPTO, är vanligtvis mellan USD 15.000 till USD 25.000. Medan vissa patentombud och patent advokatbyråer erbjuder fasta priser för kunder patentansökan nästan alltid måste betala höga timpriser för det skriftliga förfarandet med patentmyndigheten, vilket innebär att det kan finnas en ganska stor osäkerhet om den ultimata hela kostnaden. På IDP patent tjänster vi erbjuder nästan alla patent tjänster under ett fastprimodel. Detta innebär att den maximala kostnaden för att få ett patent på en genomsnittlig komplexitet programvara eller elektronisk anordning uppfinning är $ 6490, förutsatt normal behandling med upp till två USPTO kontor handlingar, utan överklagande, eller andra särskilda omständigheter:

 

Behöver jag ta patent i USA?

De flesta företag får patent för defensiva och strategiska skäl, för att skydda deras produktinnovation mot kopiering av konkurrenter. Fel på patentering i USA kan innebära betydande risker för företag med växande marknad i USA. Företag som har investerat miljontals dollar för att etablera en ledande position på nischmarknader får finna sig utmanövrerade på den amerikanska marknaden på grund av deras brist på patentskydd. Speciellt med den senaste fullständiga antagande av USA Amerika uppfinner Act, behovet av ett effektivt patentsystem strategi har ökat sedan USA är nu under en första-till-fil patentsystem.

 

Hur mycket kostar en telefon konsultation med en genomgång av min situation?

Samråd via telefon är alltid gratis. Vi är glada att ta sig tid att se över din situation och ge dig råd om vilka åtgärder som skulle vara mest kostnadseffektivt för optimalt skydd av din uppfinningar i USA.

 

Om du är osäker om behovet av patentering i USA? Inte säker på att du har arbetat med rätt patent strategi i USA? Har du en bra idé, men inte säker på vad man ska göra för att få ett patent i USA? Inte säker på att du har råd att söka patent i USA? Inte säker på hur mycket en patentansökan kostar i USA?

 

Ring oss på +1 949-393-0024 för en kostnadsfri konsultation! Eller kontakta oss här!.

 

Vi är fokuserade på att leverera högkvalitativa patentansökningar och andra tjänster patent på en rimlig och förutsägbar kostnad.

 

De flesta av våra tjänster är föremål för vår modell med fast prissättning, och om så önskas, kan vi alltid förhandla fasta priser för de fall där graden av engagemang inte täcks av vår vanliga prislista.

 

Den inledande samråd om patent är alltid gratis.

bottom of page