top of page
International Clients - Danmark

San Diego-baserede IDP Patent Services tilbyder omkostningseffektiv patentering i USA med fokus på høj kvalitet. Ring til os i dag på +1 858-207-4878 for en gratis konsultation!

 

Vi arbejder med kunder over hele USA, såvel som internationale klienter, der søger patentbeskyttelse i USA. Vi kan samarbejde med dit lokale patentfirma eller direkte. Alle vores tjenester leveres på fixed eller capped fee basis for at give omkostningseffektiv patent-og IP beskyttelse for vores kunder. Vi fokuserer på SMEs og voksende firmaer, startups, og uafhængige opfindere, der har behov for at patentere i USA.

 

Vi leverer høj kvalitet til rimelige priser for patentansøgning i USA, herunder værdipakker, der dækker 4-10 patentansøgninger. Vi tilbyder en gratis konsultation, som omfatter en grundlæggende patententerbarhedsanalyse. En typisk, medium-kompleksitet non-provisionel software patentansøgning med op til 10 specifikation sider, 3 diagrammer, og 15 krav, koster USD 2975 + statslige gebyrer på USD 800.

 

Herudover tilbyder IDP Innovation Consulting en række services inden for etablering af forretning i USA, innovationsstrategi, teknologiplanlægning, forretningsudvikling og generel teknologiledelse.

 

 

Er det dyrt at søge om patent i USA? Hvad er prisen for patentering i USA?

Den gennemsnitlige pris for at søge et softwarepatent i USA (middel kompleksitet) med traditionel patentadvokat eller patentadvokatfirma er mellem USD 7000 og USD 9000, og kan være betydeligt højere. Ved brug af teknologi og effektive arbejdsprocesser, og på grund af vores fokus på værdibaseret vækst, tilbyder IDP Patent Services høj kvalitet og rimelige priser for patentansøgning på ca 50% af omkostningerne ved en traditionel patent advokat. Se vores prisliste her.

 

Hvad er de samlede omkostninger for at få et patent i USA? Hvad koster et patent i USA?

De typiske samlede omkostninger for at opnå et patent i USA, der omfatter patentansøgningen og skriftlig forhandling med det amerikanke patentkontor, USPTO, er typisk mellem USD 15000 til USD 25000. Mens nogle patentagenter og patentadvokatfirmaer tilbyder faste priser for patentansøgning er klienter næsten altid nødt til at betale høje timepriser for den skriftlige forhandling med patentkontoret, hvilket betyder, at der kan være en ganske stor usikkerhed om de endelige fulde omkostninger. Hos IDP Patent Services tilbyder vi næsten alle patent services under en fastprimodel. Det betyder, at den maksimale omkostning for at opnå patent på en gennemsnitlig kompleksitet software eller elektronisk anordning opfindelse er $ 6490, under forudsætning af normal behandling med op til to USPTO office actions, uden appellering eller andre særlige omstændigheder:

 

Er jeg nødt til at patentere i USA?

De fleste virksomheder patenterer af defensive og strategiske grunde, for at beskytte deres produktinnovation mod kopiering af konkurrenter. Undladelse af patentering i USA kan indebære væsentlige risici for virksomheder med voksende marked i USA. Virksomheder der har investeret millioner af dollars i at etablere en ledende position på nichemarkeder kan blive udmanøvreret på det amerikanske marked på grund af deres manglende patentbeskyttelse. Især med den seneste fulde vedtagelse af det amerikanske America Invents Act, er behovet for en effektiv patentstrategi steget, siden USA nu opererer under et first-to-file patentsystem.

 

Hvad koster en telefonkonsultation med gennemgang af min situation?

Konsultation via telefon er altid gratis. Vi er er glade for at bruge tid på at gennemgå din situation og rådgive dig om hvilke skridt vil være mest omkostningseffektive for at opnå optimal beskyttelse af dine opfindelser i USA.

 

I tvivl om behovet for patentering i USA? Ikke sikker på, du har arbejdet med den rette patenteringsstrategi i USA? Har du en god idé, men ikke sikker på, hvad man skal gøre for at få patent i USA? Ikke sikker på, du har råd til at patentere i USA? Ikke sikker på, hvor meget en patentansøgning koster i USA?

 

Ring til os på +1 949-393-0024 for en gratis konsultation! Eller kontakt os her!.

 

Vi er fokuserede på at levere højkvalitets patentansøgninger og andre patentservices til en rimelig og forudsigelig pris.

 

De fleste af vores services er underlagt vores fastprismodel, og hvis det ønskes, kan vi altid forhandle faste priser for tilfælde, hvor omfanget af et engagement ikke er dækket af vores standard prisliste.

 

Den indledende patentkonsultation er altid gratis.

bottom of page