top of page
International Clients - Norge

San Diego-baserte IDP Patent Services tilbyr kostnadseffektive patentering i USA med fokus på høy kvalitet. Ring oss i dag på +1 858-207-4878 for en gratis konsultasjon!

 

Vi jobber med kunder over hele USA, samt internasjonale kunder som søker patentbeskyttelse i USA. Vi kan arbeide med din lokale patent agent eller direkte. Alle våre tjenester leveres med fast eller avkortet gebyr grunnlag for å gi kostnadseffektive patent og IP-beskyttelse for våre kunder. Vi fokuserer på uavhengige oppfinnere, nyetableringer, SMB og mellomstore bedrifter som har behov for patentering i USA.

 

Vi er fokusert på å levere produkter av høy kvalitet til fornuftige priser til patentsøknader i USA, inkludert verdi pakker som dekker 4-10 patentsøknader. Vi tilbyr en gratis konsultasjon, som omfatter en grunnleggende patententerbarhedsanalyse. En typisk, middels kompleksitet ikke foreløpig patentsøknad programvare med opptil 10 spesifikasjon sider, tre diagrammer, og 15 krav er $ 2975 + statlige avgifter på $ 800

 

Det tilbyr også IDP Innovation Consulting en rekke tjenester i å sette opp virksomhet i USA, innovasjon strategi, teknologi planlegging, næringsutvikling og generell teknologiledelse.

 

 

Er det dyrt å søke om patent i USA? Hva er kostnaden for patentering i USA?

Den gjennomsnittlige kostnaden for å søke en programvare patent i USA (middels kompleksitet) med en tradisjonell patent advokat eller patent advokatfirma er mellom $ 7000 til $ 9000, og kan være betydelig høyere. Bruk av teknologi og effektive arbeidsprosesser, og på grunn av vårt fokus på verdibasert vekst, og tilbyr IDP Patent Services høy kvalitet og veldig rimelige patent tjenester til ca 50% av kostnaden for en tradisjonell patent advokat. Se vår liste her.

 

Hva er den totale kostnaden for å få et patent i USA? Hvor mye koster en patent i USA?

Den typiske totale kostnaden for å skaffe et patent i USA, som inkluderer patentsøknad og skriftlig prosedyre med med US Patent and Trademark Office, USPTO, er vanligvis mellom $ 15 000 til $ 25.000. Mens noen patent-agenter og patent advokatfirmaer tilbyr faste priser på patentsøknad kunder nesten alltid må betale høye timesatser for den skriftlige prosedyren med patentkontoret, noe som betyr at det kan være ganske stor usikkerhet om den ultimate selvkost. På IDP Patent Services tilbyr vi nesten hver patent tjenester under en fastprimodel. Dette betyr at den maksimale kostnaden for å få patent på en gjennomsnittlig kompleksitet av programvare eller elektronisk enhet oppfinnelse er $ 6490, forutsatt normal behandling med inntil to USPTO kontor handlinger, uten ankemuligheter, eller andre konkrete forhold:

 

Trenger jeg å patentere i USA?

De fleste selskaper skaffe patenter for defensive og strategiske grunner, for å beskytte sin produktinnovasjon mot kopiering av konkurrenter. Unnlatelse av patentering i USA kan utgjøre betydelig risiko for selskaper med voksende markedet i USA. Selskaper som har investert millioner av dollar for å etablere en ledende posisjon i nisjemarkeder kan finne seg utmanøvrert i det amerikanske markedet på grunn av deres manglende patentbeskyttelse. Spesielt med den siste fulle vedtakelsen av den amerikanske America Invents Act, behovet for en effektiv patent strategi har økt siden USA er nå opererer under en først-til-fil patent system.

 

Hvor mye koster en telefon konsultasjon med en gjennomgang av min situasjon?

Konsultasjon på telefon er alltid gratis. Vi er glade for å ta seg tid til å vurdere situasjonen og gi deg råd om hvilke skritt ville være mest kostnadseffektivt for optimal beskyttelse av oppfinnelser i USA.

 

Er du er i tvil om behovet for patentering i USA? Ikke sikker på at du har jobbet med riktig patentering strategi i USA? Har du en god idé, men ikke sikker på hva du skal gjøre for å få et patent i USA? Ikke at du har råd til patent i USA? Ikke sikker på hvor mye en patentsøknad koster i USA?

 

Ring oss på +1 949-393-0024 for en gratis konsultasjon! Eller kontakt oss her!.

 

Vi er fokusert på å levere høy kvalitet patentsøknader og andre patent tjenester til en fornuftig og forutsigbar pris.

 

De fleste av våre tjenester er underlagt våre faste prismodell, og hvis det er ønskelig, kan vi alltid forhandle faste priser for tilfeller der nivået av engasjement ikke er dekket av vår standard prisliste.

 

Den opprinnelige patent konsultasjon er alltid gratis.

bottom of page