top of page
International Clients - Suomi

San Diego-pohjainen IDP Patent Services tarjoaa kustannustehokkaita patentointi Yhdysvalloissa on panostaa laatuun. Soita meille tänään +1 858-207-4878 vapaa kuuleminen!

 

Toimimme asiakkaiden kanssa eri puolilla Yhdysvaltoja sekä kansainvälisiä asiakkaita, jotka etsivät patenttisuojan Yhdysvalloissa. Voimme työskennellä paikallisen patenttiasiamiehensä tai suoraan. Kaikki palvelut ovat kiinteä-tai rajattu palkkioperusteisten tarjota kustannustehokas patenttijärjestelmä ja tekijänoikeuksien suoja asiakkaillemme. Keskitymme yksittäisten keksijöiden yritysten, pk-yritykset ja keskisuuret yritykset tarvitsevat patentoinnin Yhdysvalloissa.

 

Olemme keskittyneet tuottamaan laadukkaita tuotteita kohtuulliseen hintaan patenttihakemusta Yhdysvalloissa, mukaan lukien arvo paketteja, jotka kattavat 4-10 patenttihakemusta. Tarjoamme vapaa kuuleminen, joka sisältää perustiedot patententerbarhedsanalyse. Tyypillinen, keskipitkän monimutkaisuus ei väliaikainen patenttihakemus ohjelmisto jopa 10 erittely sivua, 3 kaavioita, ja 15 väittää on 2975 dollaria + valtion kulut 800 dollaria

 

Se tarjoaa myös IDP Innovaatio konsultointi erilaisia ​​palveluja perustaa liiketoimintaa Yhdysvalloissa, innovaatiostrategia, teknologian suunnittelu, liiketoiminnan kehittäminen ja yleinen teknologian hallinta.

 

 

Onko se kallista hakea patenttia Yhdysvalloissa? Mikä on kustannus patentoinnin Yhdysvalloissa?

Keskimääräiset kustannukset etsiä ohjelmistoja patentoitu Yhdysvalloissa (medium monimutkaisuus) perinteisellä patenttiasiamies tai patentti lakiasiaintoimisto on välillä $ 7000 9000 dollaria, ja voi olla huomattavasti suurempi. Teknologian käyttö ja tehokkaan työn prosesseja, ja siksi meidän keskittyy arvon perustuvaa kasvua, tarjoaa IDP Patent Services laadukkaita ja todella edullinen patentti palvelut noin 50% kustannuksista perinteisen patenttiasiamies. Katso lista tästä.

 

Mikä on kokonaiskustannukset saada patentin Yhdysvalloissa? Kuinka paljon patentoitu Yhdysvalloissa?

Tyypillinen kokonaiskustannukset saada patentti Yhdysvalloissa, joka sisältää patenttihakemuksen ja kirjallinen menettely US Patent and Trademark Office, USPTO, on tyypillisesti välillä USD 15.000 USD 25000. Vaikka jotkut patenttiasiamiehet ja patenttioikeuden yritykset tarjoavat kiinteät hinnat patenttihakemuksen asiakkaille lähes aina maksamaan korkealla tuntiveloituksella kirjallisessa menettelyssä, jossa patenttivirasto, mikä tarkoittaa, että voi olla melko suuri epävarmuus perimmäinen kokonaisuudessaan. Klo IDP patentti Tarjoamamme lähes kaikki patentit palveluja fastprimodel. Tämä tarkoittaa sitä, että suurin kustannuksin saada patentti keskimäärin monimutkaisuus ohjelmiston tai elektroninen laite keksintö on 6490 dollaria, olettaen normaalin hoidon jopa kaksi USPTO toimisto toimia, ilman valitusoikeutta tai muiden erityisten olosuhteiden:

 

Täytyykö minun patentoitu Yhdysvalloissa?

Useimmat yritykset saada patentti puolustava ja strategiset syyt sekä suojella tuoteinnovaatioita kopiointia vastaan ​​kilpailijoiden. Epäonnistuminen patentoinnin USA voi aiheuttaa merkittäviä riskejä yritysten kasvavilla markkinoilla Yhdysvalloissa. Yritykset, jotka ovat investoineet miljoonia dollareita luoda johtava asema markkinarakoja voi löytää itsensä outmaneuvered Yhdysvaltain markkinoilla, koska niillä ei ole patenttisuojaa. Varsinkin viime täysi hyväksyminen USA America keksii lain, tarvitaan tehokas patentti strategia on kasvanut Yhdysvalloissa on nyt toimivat first-to-file patenttijärjestelmä.

 

Kuinka paljon puhelimen kanssa katsaus minun tilanteessa?

Kuuleminen puhelimitse on aina ilmainen. Olemme mielellämme aika tarkastella tilannetta ja neuvoo mihin toimiin olisi kaikkein kustannustehokkain optimaalisen suojan keksintöjen Yhdysvalloissa.

 

Mikäli on syytä epäillä, että patentointi Yhdysvalloissa?

Etkö ole varma olet työskennellyt oikea patentointistrategia Yhdysvalloissa? Onko sinulla hyvä idea, mutta ei ole varma mitä tehdä saada patentin Yhdysvalloissa? Ei varmasti varaa patentoitu Yhdysvalloissa? Ole varma, kuinka paljon patenttihakemus maksaa Yhdysvalloissa?

 

Soita +1 949-393-0024 vapaa kuuleminen! Tai ota yhteyttä täällä!.

 

Olemme keskittyneet laadukkaiden patenttihakemuksia ja muita patentti palvelut kohtuullisin ja ennustettavissa kustannuksia.

 

Useimmat palvelut ovat kiinteitä hinnoittelumalli, ja jos halutaan, voimme aina neuvotella kiinteät hinnat, jos sitoutumisen aste ei kuulu meidän standardin hinnaston.

 

Alkuperäisen patentin kuuleminen on aina ilmainen.

bottom of page